Däckhotell i Billesholm, nära Helsingborg

Däckhotell Billesholm – din ultimata lösning för säker och bekymmersfri däckförvaring. Vi erbjuder en tjänst som inte bara sparar utrymme hemma, utan också garanterar att dina däck är väl omhändertagna och i perfekt skick när du behöver dem. Med vår expertis och omsorg säkerställer vi att dina däck är redo för alla säsonger, oavsett om det är glödande sommarvägar eller isiga vintervägar. Upptäck bekvämligheten med professionell däckförvaring och service som överträffar dina förväntningar. Välj vårt däckhotell i Billesholm utanför Helsingborg för en bekymmersfri bilupplevelse året runt. Välkommen att boka däckförvaring!

Smidig & enkel förvaring av dina bildäck

Vart ska man göra av sina sommar- eller vinterdäck när det inte är säsong? De tar ju väldigt stor plats och har man inte ett garage som har plats kan det vara svårt att hitta lämplig placering för däcken.


Låt dina däck bo på vårt däckhotell

När vi kommer in i en ny säsong, sköter vi enkelt även hjulskiftet åt dig. Du väljer själv om du vill vänta under tiden vi byter dina hjul eller om du vill lämna bilen och återkomma på kvällen.

Boka däckhotell: 042-20 38 91

Fördelar med att placera dina däck i vårt däckhotell

  • Bekvämlighet: Inga bekymmer med att transportera och byta däck själv. Vårt däckhotell sköter allt från förvaring till däckbyte.
  • Platsbesparing: Sparar värdefullt utrymme i ditt garage eller förråd, eftersom däcken förvaras på en annan plats.
  • Professionell förvaring: Däcken förvaras under optimala förhållanden (rätt temperatur och fuktighetsnivåer) vilket förlänger deras livslängd.
  • Säkerhet: Minskar risken för stöld eller skadegörelse som kan uppstå vid hemförvaring.
  • Skickkontroll: Regelbunden kontroll av däckens skick, inklusive mönsterdjup och lufttryck, säkerställer att däcken är säkra att använda.
  • Säsongskorrekta däck: Säkerställer att du alltid har rätt däck för rådande väderförhållanden, vilket ökar trafiksäkerheten.
  • Tidsbesparing: Sparar tid eftersom du inte behöver hantera däckbyten och förvaring själv.
  • Expertis: Tillgång till professionell rådgivning och service från däckexperter.
  • Förlängd däcklivslängd: Korrekt förvaring minskar risken för för tidigt åldrande och slitage på däcken.
Att använda ett däckhotell är ett smart val för för dig som bilägare som vill spara tid och energi. Samtidigt som vi säkerställer att dina däck är i bästa möjliga skick.