Om oss

Välkommen till Lindells bil i Billesholm

Utsedd till "Bästa Nissan-återförsäljare i Sverige" tre år i rad

Vi har sålt Nissan sedan 1973 och var då en av de första återförsäljarna som började sälja detta märke i Sverige. Sedan 2009 drivs Lindells Bil av Lars Karlsson och är precis som vid starten ett personligt företag fyllt med kunskap. Från 2021 är vi även återförsäljare för Opel. Vi säljer ca 500 bilar per år, varav ca 230 är nya bilar! Vår positiva utveckling beror på att vi tar väl hand om kunden, vid första kontakten, under köpet men även efter att vi sålt bilen.

Kunskap & erfarenhet ger ett tryggt bilköp

Till vår bilhall kommer kunder från hela Sverige för att köpa bil. De möts av ett brett utbud, både av modeller från Nissans och Opels breda modellprogram samt av begagnade bilar. Vår kunniga och engagerade personal finns alltid till hands och har alltid ett leende på läpparna. Genom en ständig utveckling och utbildning håller vi hög service på bilar & mot våra kunder, i alla delar av verksamheten.

Lindells bil är med över gernerationer

Vi har alltid varit nära våra kunder. Sedan 1959 har vi arrangerat en påskutställning, en tradition som vi hållit på utan avbrott och som verkligen uppskattas av våra kunder. Då får vi besök av trogna kunders barn och barnbarn som kommer till oss för att köpa ny bil. Vi har många kunder som använders sig av vår heltäcknade bilverkstad nära Helsingborg för att få service av bilen, där vi kan laga allt från glasrutor, däck till AC-reparationer och självklart större problem med motorn eller elektronik. Vi har även utrymme för att vinter/sommar-förvara dina däck. När vi reparerar, lagar eller servar din bil finns såklart möjlighet till lånebil.
Välkommen till oss på Lindells Bil. Köper du bil av oss blir du nöjd.

Vi har fått en rad utmärkelser genom åren, bland annat

  • NISSAN DRIVE 2019 “Best Nissan Nordic Dealer in Sweden”
  • NISSAN DRIVE 2018 “Best Nissan Nordic Dealer in Sweden”
  • NISSAN DRIVE 2017 “Best Nissan Nordic Dealer in Sweden”
  • NISSAN DRIVE 2016 “Best Nissan Nordic Sales Dealer in Sweden”
  • Årets företagare i Bjuv 2015
  • NISSAN DRIVE 2012 ”Best small Nissan Nordic Dealer Sweden”
  • NISSAN DRIVE 2010 ”Best small Nissan Nordic Dealer Sweden” “Best NMS Retail Marketing Dealer NNE”