BMW verkstad & service i Billesholm, nära Helsingborg

Välkommen till Lindells Bil – Din BMW-expert i Billesholm. På Lindells Bil, beläget i Billesholm nära Helsingborg, är vi stolta över att erbjuda specialiserad service och reparationer för BMW-ägare. Med över 50 års erfarenhet i branschen har vi utvecklat en djup förståelse och expertis specifikt för BMW-bilar. Vår dedikation till kvalitet och kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för BMW-ägare som söker pålitlig och professionell bilvård.

Välkommen till oss på Lindells Bil, nu servar vi även BMW med originaldelar!

​​​​​​​Vi har mer än 50 års erfarenhet av BMW.

Varför välja Lindells Bil för din BMW?

 • Vi servar alltid med originaldelar
  Vi använder endast originaldelar i alla våra reparationer och servicearbeten. Detta garanterar att din BMW förblir en BMW, med alla de kvaliteter och prestanda som du förväntar dig.
 • Alltid fri lånebil vid service
  Vi förstår vikten av att hålla dig mobil. Därför erbjuder vi en fri lånebil medan din BMW är hos oss för service.
 • Vi erbjuder däckhotell
  För att underlätta för dig erbjuder vi även däckhotell, där vi förvarar dina däck under optimala förhållanden och ser till att de är i bästa skick för nästa säsong.
 • 12 månaders fri assistans vid service
  Efter att ha servat din BMW hos oss, får du 12 månaders fri assistans, vilket ger dig extra trygghet på vägen.
 • Räntefri betalning
  Vi erbjuder möjligheten att dela upp din betalning räntefritt på 4 månader med Santanderkortet, vilket gör det enklare att hantera kostnader för bilvård.

Boka Din BMW Service Idag


Vårt team av erfarna och certifierade tekniker är redo att ta hand om din BMW med högsta möjliga standard. Vi genomför service med originaldelar, du kan lita på att din bil är i trygga händer hos Lindells Bil.

Besök oss idag på Fibergatan 3, Billesholm eller ring oss på 042-20 38 91 för att boka en tid. Vi ser fram emot att ge din BMW den service och omsorg den förtjänar.

​​​​​​​Välkommen!