Service / Reservdelar

Lindells bil AB i Billesholm, Helsingborg 
- Bilverkstad


Vi är en heltäckande bilverkstad med service och reparationer av Opel & Nissan. Lindells Bil erbjuder även bland annat däckhotell, assistans vägassistans & fri lånebil vid reparationer till våra kunder runt om Helsingborg
Lindells bil AB i Billesholm, Helsingborg  - BilverkstadLindells bil AB i Billesholm, Helsingborg  - Bilverkstad

Bilverkstad med mångårig erfarenhet

Vi på Lindells Bil AB har över 50 år inom bilbranschen och det har gett oss en extrem kunskap och expertis. Vår Bilverkstad nära Helsingborg drivs dagligen av våra tekniker som brinner för att få din Nissan- & Opelbil servad & reparerad snabbt, effektivt och proffsigt - Oftast med ett stort leende på läpparna!

Vi lagar & servar Opel & Nissan 

Genom alla år vi arbetat inom bilbranschen har vi stött på de flertalet problem med bilar. Allt från punkteringar, krånglande bromsar, växellådor, AC-reprationer till dagens mer elektroniska problem. Råkar du ut för en olycka glöm inte att göra en skadeanmälan. Vi erbjuder även reparationer av glasrutor, hjul & däck och däckhotell i och runt om Helsingborg. Detta gör att vi har både erfarenheten och kunskapen att reparera din bil. Självklart erbjuder vi en fri lånebil så du kan fortsätta din vardag precis som vanligt.
Sedan 1973 har vi sålt bilar från Nissan & under 2021 blev vi även återförsäljare av Opel. Så självklart ligger dessa bilar oss närmast hjärtat och kan erbjuda utmärkt service på dem. 

En bilverkstad med personlig service

Vi arbetar hårt för att få en nära relation med dig som kund för att göra dig nöjd med ditt val av Lindells Bil. Våra säljare, vår administrativa personal och våra servicetekniker finns som en hjälpande hand för dig! Vi tror på att relationer mellan människor är en viktig del i vardagen och vid köp eller service av bil.
Behöver du hjälp av en bilverkstad nära Helsingborg? Tveka inte att kontakta oss!
Bilverkstad Billesholm, nära Helsingborg - LindellsbilBilverkstad Billesholm, nära Helsingborg - Lindellsbil

Bilverkstad för dig från Ängelholm till hela Nordvästra Skåne


Välkommen till Lindells Bil i Billesholm - Vi är stolta över att betjäna kunder från hela nordvästra Skåne. Från den livliga kuststaden Ängelholm till de pittoreska städerna Helsingborg, Höganäs, Båstad, Landskrona, Klippan och Åstorp – vårt mål är att göra din bilresa så smidig och angenäm som möjligt. Vårt engagemang för exceptionell kundservice och vårt omfattande utbud av bilar gör oss till det självklara valet för bilägare i hela regionen.

Välkommen!