Välkommen till Lindells Bil i Billesholm, Nordvästra Skåne –
​​​​​​​Din bilfirma nära Helsingborg!

Beläget i hjärtat av Billesholm, bara en stenkast från Ängelholm och Helsingborg, är Lindells Bil din pålitliga partner för allt som rör Nissan och Opel. Oavsett om du är på jakt efter en sprillans ny bil eller en pålitlig begagnad modell, har vi kunskapen och utbudet för att möta dina behov. Vår auktoriserade verkstad står redo att erbjuda förstklassig service och reparationer, säkerställande att din bilupplevelse är av högsta kvalitet.
Bilfirma Billesholm, Ängelsholm, Helsingborg - Hela nordvästra Skåne - LindellsbilBilfirma Billesholm, Ängelsholm, Helsingborg - Hela nordvästra Skåne - Lindellsbil

Vi är mer än bara en bilförsäljare, vi är en helhetspartner som står vid din sida genom hela din bilresa.


Din kompletta bilfirma nära Helsingborg

​​Som en heltäckande bilverkstad i Billesholm specialiserar vi oss på service och reparationer av Opel och Nissan, men vår expertis sträcker sig även till andra märken. Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för bilägare i regionen.Vår service i Billeholm/Helsingborg är omfattande. Vi erbjuder allt från grundläggande underhåll till mer komplexa reparationer och ser till att din bil alltid är i toppskick. Med den senaste tekniken och ett team av erfarna mekaniker garanterar vi att din bil får den bästa möjliga vård.

På Lindells Bil är vi dedikerade till att ge våra kunder i nordvästra skåne den bästa möjliga servicen, oavsett behov.
Besök oss idag och upplev skillnaden som engagerad och professionell bilfirma kan göra.
Välkommen in och låt oss hjälpa dig att köra iväg med drömbilen idag!

Från Ängelholm till Hela Nordvästra Skåne finns vi här för dig


Vi är stolta över att betjäna kunder från hela nordvästra Skåne. Från den livliga kuststaden Ängelholm till de pittoreska städerna Helsingborg, Höganäs, Båstad, Landskrona, Klippan och Åstorp – vårt mål är att göra din bilresa så smidig och angenäm som möjligt. Vårt engagemang för exceptionell kundservice och vårt omfattande utbud av bilar gör oss till det självklara valet för bilköpare i hela regionen. 

Däckhotell Billesholm


Förutom vår expertis inom bilservice, är vi också stolta över att erbjuda ett förstklassigt däckhotell. Vårt däckhotell i Billesholm är den perfekta lösningen för säker och bekväm förvaring av dina däck. Vi hanterar allt från däckbyte till förvaring, vilket säkerställer att dina däck är i optimalt skick när de behövs.

Nu servar vi även BMW med originaldelar. Välkommen!


På Lindells Bil är vi glada att meddela att vi nu erbjuder fullständig service för BMW-bilar med samma höga standard och expertis som du förväntar dig. Från originaldelar till professionell vård, din BMW är i trygga händer.

​​​​​​​Läs mer om vår BMW-service och boka din tid här.

Hos oss har du tillgång till Fri lånebil 


Vi förstår hur viktigt det är att ha en bil i drift, och därför erbjuder vi även fri lånebil vid service. Detta är en del av vårt åtagande att erbjuda en heltäckande service och se till att våra kunder alltid har tillgång till pålitlig transport.

Stolta att presentera oss som återförsäljare av Opel!

Under många år har vi på Lindells Bil varit en återförsäljare av Nissan bilar, men nu är vi stolta över att även kunna presentera Opel i vårt utbud.
Vi ska arbeta hårt först för att bli den ledande återförsäljaren av Opel runt omkring Helsingborg, Skåne men också i hela Sverige.
Många kunder åker redan idag långväga för att handla Nissanbilar av oss, både nya och begagnade, och vi ska bli det naturliga valet även inom Opel!
Välkommen till Lindells bil i Billesholm, nära Helsingborg!
​​​​​​​