X-TRAIL

Skriv ut sida

Sammanfattning

Tillgängliga utrustningsnivåer
Tillgängliga färger

SLANKHETEN HOS EN CROSSOVER MIXAT MED DET ROBUSTA HOS EN SUV

Är det en crossover? Är det en SUV? Nej, det är nya Nissan X-TRAIL. Nya Nissan X-TRAIL, som kombinerar de djärva, slanka och aerodynamiska formerna hos Nissans crossovermodeller med det robusta hos stadsjeepar, är både dynamisk och elegant. Från de strama linjerna till de eleganta kurvformerna är den utformad för äventyr med stil, i synnerhet när passagerarna kan njuta av utsikten genom det eldrivna panoramataket.
"Bumerangbakljusen", LED-strålkastare och hjul med 19" lättmetallfälgar ger nya Nissan X-TRAIL sitt typiska utseende.

HÄNG MED VART DU ÄN BEGER DIG

Håll kontakt med omvärlden! Det nya NissanConnect-systemet ger en kraftfull kombination av ljud-, navigerings- och handsfree-kommunikationsfunktioner. Och tack vare sin 7" pekskärm är det otroligt lättanvänt.

Appar som Google Search, Trip Advisor, Facebook, Tune in och Twitter, innebär att du kan hitta i vilken stad som helst precis som hemma, hålla dig à-jour med de senaste nyheterna och ha kontakt med dina vänner. I systemet ingår också Bluetooth-funktioner för handsfree-kommunikation och audio, SD Card-baskarta, mätarintegrering samt uttag för Aux-in och USB.

Till detta kommer ett brett utbud av tjänster från Google Points of Interest©, trafikvarningar och omdirigeringar, parkeringar och mackar till vädret, så nya X-TRAIL har verktygen för att äventyret ska löpa vidare.

EN BIL SOM HÅLLER DIG TRYGG

Praktiska säkerhetsfunktioner som varnar för kurvor, hastighet, trafik och filbyten gör körningen bekymmersfri.

Säkerheten höjs ytterligare med NISSANS Safety Shield-teknik i den nya NISSAN X-TRAIL, som hjälper dig att undvika frontalkrockar, faror i döda vinkeln, körfilsavvikelser och mycket mer. Understödd av en 5" TFT-skärm framför dig, identifierar Advanced Drive-Assist-displayen vägmärken och informerar om chassikontroll- och Safety Shield-funktioner samt övervakar däcktrycket, ger dig ögonblicklig navigationshjälp och inkommande samtal och mycket mer.  Äventyret har aldrig varit så lättillgängligt. 

KONTROLL ÄR MER ÄN BARA EN SINNESSTÄMNING

Nya NISSAN X-TRAILS 4-hjulsdriftssystem 4x4-i säkerställer perfekt väggrepp under alla förhållanden. Det reducerar understyrningen och i kombination med det förstärkta chassit ger det dig full kontroll i alla situationer 

Låt inte saker som att parkera och starta i motlut hindra dig. Med NISSAN Parking Assist, manövrerar nya NISSAN X-TRAIL utan ett ögonblicks tvekan in dig på plats för säker och pålitlig parkering varje gång. Dessutom letar den upp parkeringsplatser åt dig, så att du kan spara din energi tills du lämnat bilen. Hill Start Assist gör också din resa säkrare, så att du kan fokusera på upplevelsen.

TA UT SVÄNGARNA

Mångsidigheten hos nya NISSAN X-TRAIL känner inga gränser. Vare sig det är de båda extrasätena baktill eller den flexibla indelningen med t.ex. skilda utrymmen för såväl våt som torr packning, så ger den dig alltid utrymme för upplevelser.

Säten inspirerade av "tyngdlöshets-teknologi" med svankstöd ger hög komfort även på de skumpigaste vägar. Till detta kommer större benutrymme, vilket gör X-TRAIL både rymlig och bekväm.

Den är också praktisk med bakdörrar, som går att öppna nästan 80 grader för bättre åtkomlighet. För att nu inte nämna det överraskande flexibla lastutrymmet. Med nedfällda säten får du en helt plan yta, där de bakre sätena är skjutbara för att ge det utrymme du behöver och lastytan kan med en enkel enhandsmanöver delas upp i en övre och en undre del. Allt detta ger dig en rymlig, komfortabel och synnerligen funktionell kupé.